Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skile Woj.

Karol201999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy berek naprawde dodaje wiecej ataku mobą i więcej mi biją czy to nie prawda ??

Jeśli tak to opłaca sie teraz resetować berka z g2 na 0?? czy wyjdę w pvp i na expie na + czy na minusie gram na serverze tavia mt2 mam 48lvl body skile m5 aura berek G2 Aura to najdroższe ku na serverze kosztuje 12kk a berek 2kk czy mi sie opłaca berek resetować i stracić kamyk duchowy - 2-3kk i 10ku berek które kupiłem za -20kk ?? BEDZIE + i LIKE .

Opublikowano

Berek daje Ci więcej szybkości ataku a co do mobów to więcej ci biją. Berka nie resetuj po prostu do expa go nie włączaj, a w pvp włączaj śmiało(szybciej zabijesz przeciwnika)

photo-822592.jpg?_r=1357476788?__rand=0.43302900+1357480373 Daj like, To MOTYWUJE
Opublikowano

Jak masz np Berek na P to rzeczywiście będziesz bił szybciej, ale moby będą zadawały Ci więcej dmg.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Jeżeli masz dobre eq to uwierz, że tych dodatkowych dmg nie odczujesz (no chyba, że w grocie/lesie).

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

To tak jak z silnym masz większe przeszywy niby, a i tak się opłaca je mieć włączone na wojenkach czy coś....

Opublikowano

Dużej różnicy między G1 a G2 nie ma, to nie resetuj. Po drugie jest napisane, że więcej biją ci moby a nie gracze, czyli w pvp możesz śmiało mieć na P, testowane na wielu serwerów.

Zostaw jak jest.

Opublikowano

Berek dodaje tylko s.ataku, i najlepiej zostawiać go na m10, ponieważ potem mobki więcej biją.

Opublikowano

najlepiej zostawic na g1 ... ale jak juz masz te g2 to zostaw jak jest :] do expa w grocie i tak ludzie nie uzywaja berka ( chociaz znam ludzi ktorzy maja na p i expie z odpalonym i az tak bardzo nie narzekaja... ) ja expie bez odpalania berka ( chyba ze metki tluke... )

@EDIT

nie wiem jak na privach ale na pl`u robie tak jak napisalem ^^

Opublikowano

Jak masz berka na g2 to zostaw. W pvp używaj go normalnie lecz nie polecam do expa w grocie. I co do pytania, to tak berek zwiększa szybkość twojego ataku lecz zwiększa także otrzymywane obrażenia. Jak napisałem, nie polecam tylko do expa w grocie a pvp, exp czy bicie metków jest jak najbardziej wskazane z berkiem.

2nsj.jpg

Opublikowano

Wg. mnie możesz i berka robić i do P , gdyż body może expić przecież na zielonych potach , a berka na P mieć do pvp ;) , przecież w metinie jest dużo itemów które dają speeda do ataku.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Berek P -tylko na metki, posiadając berka na P exp w grocie z berkiem jest marnym pomysłem, gdyż demejdz, jaki zadają ci moby jest kolosalny.

Berek G1 - można spokojnie expić, aż tak dużo nie zadają ci dmg moby..

Najlepiej zostawic berka na G1 i wbijać inne skille :)

Opublikowano

Body bez berka nie jest bodym, bo szybkość ataku to jego cecha charakterystyczna, jednak nie warto wbijać więcej niż G1, bo faktycznie moby trochę więcej biją. Najlepiej nie ruszaj niczego i zostaw berka na G2, przynajmniej dopóki nie wbijesz pozostałych skilli na P

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Zostaw berka, jak masz na serwerze dobre eq to mozesz expic z berkiem, albo poprostu stwierdzisz podczas expa czy z berkiem. czy bez ci sie expi lepiej. do pvp obowiazkowo wlaczaj.

berka zostaw na g2 dalej nie wbijaj.

ja na avaloniev2 Expie z berkiem g1 w av2 i full spota biore, czyli mozna expic z berkiem w av

Opublikowano

Nie ma zadnej roznicy pomiedzy berkiem g1 a berkiem p oczywiscie procz zwiekszajacego sie dmg mobow w cb.Zostaw tak jak jest,choc niepotrzebnie traciles kamyczki i wbijaj aure

sstwc.jpg

Opublikowano

Nikt tu chyba nie wspomniał, że to zwiększa tylko fizyczne obrażenia, także w PvP można go śmiało używać nawet na poziomie Perfect... Do expa się go nie włącza chyba, że się expi z buffem, a różnica pomiędzy G1 a P to 10% więcej w Ciebie biją jeśli się nie mylę... No i więcej szybkości ataku się nie da mieć niż 200, tzn. wbić się da jednak nie będzie to widoczne czy ma się 200 czy 300, bo jest bug... Także spokojnie można zostawić berek na m10/G1 i używać zielonych potek... ;)

Opublikowano

Dobrze masz berek jak masz teraz g2 też w porządku i nie opłacalne jest go zbijać do m.

Możesz go nie używać przy expie jak i używać gdyż jest odczuwalne to lecz gdy użyjesz np. rosek + miksturek na szybkość ataku będziesz bardzo szybko radził sobie z mobami. Później gdy stwierdzisz,że nie chcesz expić dobij go na P lub po prostu wcześniej możesz go dobić nie używając go :)

Opublikowano

Jeśli bijesz z konia i dodatkowo posiadasz buffy to nie robi to praktycznie żadnej różnicy. Jednak jest to prawdą, że berserk zwiększa obrażenia oponenta.

Opublikowano

Berek m7 ,więcej nie potrzeba ,ponieważ wchodzi w Ciebie o wiele większa przeszywka ,a na wyższych lvl'ach (grota v1,v2) jest to bardzo duży minus w expie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...